TUDÁSFORRÁSOK / Nyelvkönyv kategória termékei
Tanuljunk angolul. Kezdők számára

Tanuljunk angolul. Kezdők számára

Szerkesztő:

Kiadás:

Budapest, 1947

Kiadó:

A szerkesztő

Kategóriák:

Nyelvkönyv Angol nyelv

Nyelv:

Angol, Magyar

Sorozat:

Rose Nyelvkönyvek

Terjedelem:

152 p.

Kötésmód:

papír

tartalom:

Ennek a tankönyvnek tananyaga és rendszere a Rose Miklós nyelvész-tanár vezetése alatt álló Rose Nyelviskola 45 éves tanítási gyakorlatában kialakult pedagógiai elveken és tanítási tapasztalatokon épült fel. A Rose nyelvoktatási rendszer első célja az egyszerű társalgási nyelv oktatása. A tanítási anyag összeállításánál az elgondolás az volt, hogy a kezdő tanulónak kizárólag a mindennapi életben előforduló gyakorlati szavak és kifejezések ismeretére van szüksége és minden olyan szó, vagy kifejezés, amely nem a köznapi élet céljait szolgálja, számára felesleges tehertételt jelent. A tankönyv leckéi úgy vannak összeállítva, hogy azok elvégzése után a tanuló, ha nem is tökéletesen, de elég jól beszél angolul, ki tudja gondolatait fejezni, megérti az egyszerű társalgási nyelvet, egyszóval "nem lehet többé eladni angolul."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!