TUDÁSFORRÁSOK / Nyelvkönyv kategória termékei
Tanuljunk könnyen gyorsan franciául

: Tanuljunk könnyen gyorsan franciául

Kiadás:

Budapest, 1997

Kiadó:

G&A kiadó

Kategóriák:

Nyelvkönyv Francia nyelv

Nyelv:

Francia, Magyar

Terjedelem:

368 p.

Kötésmód:

papír

tartalom:

A francia nyelv helyesírása az első pillanatban meglehetősen bonyolultnak látszik: két, sőt három betűt is egyetlen hangnak (s esetleg éppen egy negyedik vagy ugyanazt a betűt többféleképpen) olvasunk - ez bizony kezdetben nehéznek tűnik. Ennek a sokféleségnek az az oka, hogy a francia írás úgynevezett történeti helyesírás - megőrizte a régi, sok évszázados írásmódot akkor, amikor a kiejtés már eltávolodott attól, és egyszerűbbé vált. Ha azonban közelebbről ismerkedünk meg a francia nyelvvel - és erre alig néhány héten belül sor kerül - rájövünk, hogy a francia szöveg olvasása egyáltalán nem olyan nehéz dolog: a kiejtési szabályok száma nem is olyan nagy, és ha ezt a néhány olvasási szabályt megismertük, egy kis gyakorlat után - és egy-két valóban rendhagyó kiejtésű szótól eltekintve - minden francia szöveget könnyen és helyesen el tudunk olvasni.
Könyvünk elején nem adunk részletes hangtani bevezetést, a még ismeretlen szavak tengere a kezdő nyelvtanulót csak hátráltatná és elriasztaná. A legszükségesebb tudnivalókat az első tíz lecke "Kiejtés és helyesírás" című fejezetében közöljük, s ezeket a szabályokat a már tanult szavak alapján fokozatosan előrehaladva könnyen elsajátíthatjuk. Itt csak vázlatos, tájékoztató jellegű útmutatást adunk, hogy az elemi tudnivalókkal még az első lecke olvasása előtt megbarátkozzunk.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!