TUDÁSFORRÁSOK / Nyelvkönyv kategória termékei
Társalgási témák a német érettségi, felvételi és nyelvvizsgákra

: Társalgási témák a német érettségi, felvételi és nyelvvizsgákra

Kiadás:

Budapest, 1994

Kiadó:

Lexika Tankönyvkiadó

Kategóriák:

Nyelvkönyv Német nyelv

Nyelv:

Magyar, Német

Terjedelem:

173 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9637693394

tartalom:

"E nyelvkönyv segítséget kíván nyújtani a nyelvvizsgákra, az érettségire és az egyetemek német felvételijére készülőknek. Tizenkilenc témakört dolgoz fel, melyek a vizsgák anyagát képezik. Minden témához legalább három, esetleg négy illetve öt különböző nehézségi fokú szöveg tartozik. Az "A" szöveg az érettségire, a "B", "C", "D" és "E" szövegek a felvételire illetve a nyelvvizsgákra készülők számára íródtak. Az egyes témakörök "Grundwortschatz" című fejezetében találhatók azok a szavak és kifejezések, melyek a mindenkori téma alapszókincsét képezik. Ezek elsajátítása minden szinten ajánlott. A szavak nagy részéhez mondat is kapcsolódik, ezzel szeretném megkönnyíteni az egyes lexikai egységek használatát, mondatba illesztését. Ezen felül az egyes szövegekhez külön-külön is tartozik szójegyzék, melyek ismerete szükséges lehet, hogy a nyelvtanuló az adott szinten ki tudja fejezni magát. Hasznos, ha az egyes szövegek feldolgozása után átgondolja, mit is szeretne beszélni az adott témáról, és azt hangosan elmondja, hisz csak így láthatja meg, valóban meg tudja-e fogalmazni gondolatait idegen nyelven. A felvételi vizsgákon a tanulókat német irodalomból is kérdezik. Könyvem "Die deutsche Literatur im Überblick" című fejezetében szeretnék áttekintést nyújtani a német irodalom nagy korszakairól, legismertebb alakjairól, a teljesség igénye nélkül."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!