EZOTERIKA / Okkultizmus kategória termékei
2012. A tollaskígyó visszatérése

: 2012. A tollaskígyó visszatérése

Kiadás:

Budapest, 2008

Kiadó:

Édesvíz Kiadó

Kategóriák:

Okkultizmus

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

431 p.

Kötésmód:

karton

ISBN:

9789635288762

tartalom:

"Készen állsz 2012-re? Valami van a levegőben: az emeberek többsége érzi, hogy hamarosan változás veszi kezdetét. A szerző szerint az anyagi világon alapuló társadalom elérkezett a szellemi világon alapuló társadalommá válás utolsó stádiumába. Ez egybecseng a maják állításával, miszerint a 2012-es évtől olyan jelentőségű globális váltás következik be kultúránkon, tudatunkban és életmódunkban, amelyre ezelőtt még soha nem volt példa. A közép-amerikai tolték ég maja civilizáció naptára szerint a 2012. évben, több mint 5000 év után véget ér egy világkorszak, és elkezdődik egy új. Ezt az eseményt Kecalkoatl, a Tollaskígyó nevű istenség visszatérésével azonosítják, akit félig madár, félig kígyó alakban ábrázolnak, amely a szellem és az anyag egységét szimbolizálja. Miközben a szerző nyomozást folytat, hogy miért ér véget a maja naptár 2012-ben, ég mit is jelent a küszöbönálló átmenet, egy példátlan és lenyűgöző vizsgálódásnak leszünk részesei,amely megvilágítja, merre is tart az emberiség a közeljövőben. Ha keresztezzük Umberto Eco, Aldous Huxley és Carlos Castaneda stílusát, közel jutunk Daniel Pinchbeck hangvételéhez, de még korántsem leszünk felkészülve arra a kristálytiszta ésszerűségre és jól értesült vakmerőségre, amely e kutatót, a titkos birodalmak feltérképezőjét jellemzi... s amellyel egészen új fényt vet a 2012. évre. Ötvözi a maják tudását, a bennszülöttek kozmológiáját, az újjáéledő sámánizmust, a tudattágító szerek okozta víziókat, a földönkívüliek emberrablásairól, a gabonakörökről, napjaink ökológiai válságáról szóló ismereteket és a zsidó-keresztény apokalipszis témakört. Olyan egyedülállóan kreatív elmével és bölcs szívvel ír, amely minden egyes oldat elvezetesse tesz. Kellő kalandvágy kell ahhoz, hogy az ember belépjen ebbe a birodalomba, és készen álljon gondolkodása tökéletes átalakítására. Miközben Pinchbeck kérdéseket vet föl és mesélni kezd szellemi felfedezéseiről, észrevétlenül megismerkedünk az összes nagyobb XX. századi gondolkodóval, és bejárjuk majdnem az egész bolygót - ám még fontosabb, hogy végigvesszük korunk szinte minden rnegválaszolatlan kérdését is. A könyv emlékeztet rá, hogy a próféciák nem olyan ítéletek, amelyeket szó szerint kell elfogadnunk - saját sorsunkért csakis mi felelhetünk. Talán ez a kötet a kulcs ahhoz, hogy olyan világot építsünk magunknak, amelyre igazán. és régóta vágyunk."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!