EZOTERIKA / Okkultizmus kategória termékei
Túlvilági élmények. Reinkarnáció. Mit érez a haldokló?

: Túlvilági élmények. Reinkarnáció. Mit érez a haldokló?

Kiadás:

Szeged, 1998

Kiadó:

Dávid Könyvkiadó

Kategóriák:

Okkultizmus

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

195 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9638564334

tartalom:

"Kitárul előttem a túlvilág kapuja, s én a légmélyére látok. Megvilágosodnak előttem a dolgok, felszakad a köd, s látásom kitisztul. Elgyönyökrödöm az ezüstös útban, az ismeretlen csillagokban. Körülöttem aranyszínű, gomolygó flehők a tündéri fényben. A sugárzó hullámzásból a szférák édes zenéje kacag felém. A szépség legtisztább tengeréből a fény hullámain keresztül hallom az ismerős hangot: "Ne félj én megváltalak! Neveden szólítalak, mert az enyém vagy!" - Boldogság járja át szellememet. Gyakran elgondolkodom, milyen kár, hogy a túlvilág harmóniáját ott kell hagynom, s újra meg újra visszatérni e gyötrelmes földi létbe. Szellemi tudatommal már előre látom, mi vár rám anyagi testemben, előre átélem azokat a fájdalmakat, szenvedéseket, amelyek csak később következnek be. A többször megélt események, ugyanazokat az érzéseket és gondolatokat váltják ki belőlem, amelyeket én már valahol régesrégen átéltem..."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!