EZOTERIKA / Okkultizmus kategória termékei
Reinkarnáció. Valóság-e az újjászületés?

: Reinkarnáció. Valóság-e az újjászületés?

Kiadás:

Budapest, 1992

Kiadó:

Édesvíz Kiadó

Kategóriák:

Okkultizmus

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

137 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9637940685

tartalom:

˝A Túléltem a halálomat című könyvében Jankovich István röviden utalt arra, hogy a klinikai halál állapotában nyolc korábbi életére emlékezett vissza. Új könyvében ezeket az emlékeket írja le részletesen. Elmeséli, hogyan találta meg előző életeinek helyszínét, majd az ott található bizonyítékokat, amelyek alátámasztják a klinikai halál állapotában átélt "vízióinak" valódiságát. Ezek az élmények nem a képzelet szüleményei voltak, hanem korábbi életének kézzelfogható emlékei. A könyvben számos rajz és fotó található a helyszínekről, így az olvasó is összehasonlíthatja a kórházi vázlatokat a valóságos tájról, utcákról, házakról készült képekkel. A kötet második fele tartalmazza a szerző gondolatait az élet értelméről, a karmáról, a szeretetről, Istenről. Jankovich István felveti a reinkarnáció és a kereszténység kapcsolatának lehetőségét, s rámutat arra, hogy a kettőt igenis össze lehet egyeztetni, s a reinkarnáció semmiképpen sincs ellentétben a kereszténységgel.˝

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!