EZOTERIKA / Okkultizmus kategória termékei
A fényen túl

: A fényen túl

Kiadás:

Budapest, 1989

Kiadó:

Szent István Társulat

Kategóriák:

Okkultizmus

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

180 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9633604869

tartalom:

Az Élet az élet után című nemzetközi sikerű könyv korszakalkotó megjelenése óta eltelt tíz évben az újabb, kiterjedt kutatás a halálközeli élmények további típusait fedezte fel és megerősítette az élmények korábbi érvényességét. A Fényen túl című munka ezeket a meglepő kutatási eredményeket vizsgálja tovább, és minden eddiginél alaposabban kutatja az élet és halál közötti hihetetlen határszakaszt. 1976 óta dr. Moody több mint ezer újabb kórtörténeti leírást gyűjtött össze olyan személyektől, akik visszatértek a klinikai halál állapotából. A fényen túl című művében dr. Moody beszámol újabb kutatási eredményeiről és első ízben teszi azokat a nagy nyilvánosság számára hozzáférhetővé. Az előző könyvében foglaltak nyomdokain dr. Moody megvizsgálja az orvostudomány, pszichiátria és a szociológia területén szerzett új, meglepő felfedezéseit, az eddigieknél közelebb hozva bennünket az emberiség legnagyobb rejtélyének tisztázásához: vajon mi történik velünk halálunk után? A könyv meglepő, újabban megerősített jelenségekről is beszámol, mint pl. a szeretteinkkel való találkozás élménye az élet utáni időszakban, a legkülönbözőbb ismeretek hirtelen megszerzésének képessége, gyermekek csodálatos halálközeli élményei stb. De nemcsak az újabb esetek magyarázatával szolgál. A fényen túl bizonyítja, milyen mély befolyást gyakoroltak a halálközeli jelenségek arra a nyolcmillió emberre - minden huszadikra - , akik ilyen élményeikről beszámoltak. Ezek az emberek nemcsak saját maguk számára állítottak föl új értékrendet, újragondolván hit- és eszmevilágukat, hanem nagyban hozzájárultak az orvosok és szakemberek meggyőződéséhez annak érdekében, hogy azok a halálközeli élmények tanulmányozását indokolt tudományos kutatásként kezeljék. Dr. Moody választ és lelki békét kínál e könyv oldalain mind azoknak, akik a halálról tűnődnek és annak a sok-sok- embernek is, akik átkeltek az élet és halál közötti hídon, de visszatértek, hogy elmondják, mi vár ránk. Miként az Élet az élet után, úgy A fényen túl is irányjelző lehet a halál utáni élet kutatásában és egyszer s mindenkorra meg akarja változtatni az élet, a halál és az azontúli világ megközelítési módját.

leírás:

Néhány helyen filctollal aláhúzva.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!