EZOTERIKA / Okkultizmus kategória termékei
A mágikus erők nagy könyve (kártyavetők-jósok-látnokok)

: A mágikus erők nagy könyve (kártyavetők-jósok-látnokok)

Kiadás:

Debrecen, 1996

Kiadó:

Fiesta & Saxum Kft.

Kategóriák:

Okkultizmus

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

290 p.

Kötésmód:

karton

ISBN:

9638133554

tartalom:

Vannak emberek, akiknek különösen fejlett a "hatodik érzékük", és előérzeteik gyakran válnak valósággá. Mindannyiunkban ott szunnyad ez az adottság, amely független az akarattól, a tértől és az időtől. Ez a könyv megmutatja, hogyan mozgósíthatjuk tudattalanunk erőit, hogy segítségükkel bepillanthassunk a jövőnkbe. Ebben a rendkívül érdekes és tartalmas könyvben szó esik a koncentrációról, a meditációról, a hipnózisról, az önszuggesztióról, a telepátiáról, a spiritizmusról, és természetesen a titkos erők felszabadításának eszközeiről és módjáról is. Megtudhatjuk, hogyan működik az inga és a varázsvessző, mi a számmágia, kitől mit védenek meg az amulettek és a talizmánok, és hogyan befolyásolják sorsunkat a drágakövek. A kézírás és a tenyérvonalak tükrében fény derül legszemélyesebb titkainkra is, és hogy mit hoz a jövő, azonnal megtudhatja a kártyákból, az első olvasásra.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!