EZOTERIKA / Okkultizmus kategória termékei
A psziché természete és emberi kifejeződése

: A psziché természete és emberi kifejeződése

Kiadás:

Budapest, 2003

Kiadó:

Édesvíz Kiadó

Kategóriák:

Okkultizmus

Nyelv:

Magyar

Sorozat:

Seth Könyvek

Terjedelem:

274 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9635286384

tartalom:

Ebben a könyvben Seth kiadatásra kerülő munkái során első alkalommal szenteli magát az emberi szexualitás témájának, kifejtve, hogyan viszonyul az az egyéni és a tömeges pszichéhez, és kapcsolatot teremtve a szexualitás és annak spirituális és biológiai forrásai között. "A Seth-könyvek a valóság egy alternatív térképét kínálják számunkra a psziché új ábrázolásával egyemben... egy térképet, amely roppant hasznos lehe a tudatosság minden felfedezője számára." Deepak Chopra "Szeretném, ha Seth könyveire minden olyan ember kötelező olvasmányként tekintene, aki saját spirituális útját járja. Az írásokban olvasható mélyről jövő információk éppolyan időszerűek ma, mint a hetvenes évek elején voltak, amikor Jane Roberts először tolmácsolta Seth szavait." Louise Hay "Egyszerűen a legjobb könyvek egyike, amelyet valaha olvastam!" Richard Bach "A Seth-könyvek nagy hasznomra voltak spirituális utamon, és segítettek, hogy új módon tudjam szemlélni a világot." Gerald G. Jampolsky "Ha egyszerű meghatározásokat keresel, amelyek megmagyarázzák a pszichét, ebben én nem segíthetek. Ha azonban lényed csodás kreativitását kívánod megtapasztalni, ahhoz olyan módszereket ajánlok, amelyek felébresztik legnagyszerűbb kalandvágyadat, a magadba vetett leghatározottabb hitedet, és olyan képeket festek a pszichédről, amelyek segítenek a legszélesebb kiterjedésében megismerni azt." Seth

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!