EZOTERIKA / Okkultizmus kategória termékei
A rezonancia törvénye. Ismerd meg lehetőségeid varázslatos világát!

: A rezonancia törvénye. Ismerd meg lehetőségeid varázslatos világát!

Kiadás:

Budapest, 2010

Kiadó:

Bioenergetic

Kategóriák:

Okkultizmus

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

173 p.

Kötésmód:

karton

ISBN:

9789632910123

tartalom:

˝Boldog pillanatokra vágyik? Szeretne részesedni az Univerzum végtelen gazdagságából? Most eljött az idő, hogy életünk egyik legnagyobb titkát, a rezonancia törvényében rejlő rendkívüli erőt felfedezze: Ha kívánságaink eddig nem teljesültek, ha vágyainkat nem tudtuk valóra váltani, ha bizonyos dolgok akaratunk ellenére történtek velünk, ha boldogtalanok vagyunk vagy kudarcot vallottunk, a rezonancia törvénye mindenre megoldást jelenthet. Ha megértjük ezt a törvényt, és rájövünk, hogyan használhatjuk, bármit elérhetünk! Minden rezdülésünkkel szakadatlanul jeleket küldünk a külvilágba, s jelzéseink találkoznak mások energiáival. Szívünk egyfajta közvetítő, amely meggyőződésünket és érzelmünket kivétel nélkül elektromos és mágneses rezgésekké és hullámokká alakítja át. Gondolataink így az anyag szintjén is érzékelhetővé válnak. A rezonancia törvénye mindig és mindenhol hat, egyetlen ember, dolog vagy esemény sem állhat ellen az általunk keltett rezgéstérnek, ha harmonizál annak frekvenciájával. Ily módon mindent megváltoztathatunk az életünkben - mindegy, hogy mély, őszinte szerelemre, gyógyulásra, barátokra vagy éppen anyagi gazdagságra vágyunk. A könyvben található gyakorlatok és történetek bemutatják, hogyan kerülhetünk hatékonyan, ugyanakkor játékos módon energetikai kapcsolatba szívünk legnagyobb vágyaival.˝

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!