EZOTERIKA / Okkultizmus kategória termékei
Ákasha krónika. A Beszélő Fény krónikájában való olvasás tankönyve. A Fraternitas Hermetica Rosae Crucis mesterképző tanfolyamának titkos vezérfonala

: Ákasha krónika. A Beszélő Fény krónikájában való olvasás tankönyve. A Fraternitas Hermetica Rosae Crucis mesterképző tanfolyamának titkos vezérfonala

Kiadás:

Budapest, 1997

Kiadó:

Rockcity Kft.

Kategóriák:

Okkultizmus

Nyelv:

Magyar

Sorozat:

Túlvilág Könyvek

Terjedelem:

65 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9630480689

tartalom:

"Ha évezredek távolából szemléljük az emberi szellem fejlődéstörténetét, úgy látjuk, hogy a kultúra történetének nagyjai valami különös képességgel rendelkeztek, ami egy tekintetben élesen megkülönbözteti őket kortársaiktól. A nagy bölcsek, vallásalapítók, misztikusok, adeptusok és mesterek mintha egyetlen összefüggő láncot alkotnának. A mód, ahogyan az egészen nagyok a világot és az emberiséget szemlélték, meglepő módon egyező a legtávolabbi földrajzi koordináták szülötteinél. Az egyiptomi Thot taníthatott volna Indiában, Lao-Tse Görögországban, Akhenaton a legtisztább kereszténység előhírnöke, Buddha praktikus morálja csak kevéssé különbözik a későbbi katolikus rendek erkölcsi szabályzatától. De más tekintetben, tanaik felépítésében is sok hasonlóság van a nagyok elgondolásai között. Egy szempontból viszont nemcsak hasonlóságról, hanem teljes azonosságról beszélhetünk. Ez a kozmikus-univerzális koncepció, mely az emberi történéseket eredetükre, az abszolút jelenre vezeti vissza. Ennek a módszernek követésében csodálatra méltó biztonságot árulnak el..."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!