EZOTERIKA / Okkultizmus kategória termékei
Ascun. A fejlődő lélek útja

: Ascun. A fejlődő lélek útja

Kiadás:

Budapest, 2007

Kiadó:

Ezo tér Kiadó

Kategóriák:

Okkultizmus

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

192 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9789630640268

tartalom:

˝A Vízöntő-kor hajnalán járva egyre többen kezdik érzékelni, hogy a valóság több mint amennyinek eddig a vallások, az ezoterikus irányzatok és a titkos társaságok beállították. A kíváncsi ember már nem éri be a féligazságokkal, a szép ígéretekkel és a kész dogmákkal, mi több, igényli az élet rejtett összefüggéseinek teljes megismerését. Mindemellett egy másik vágy is gyökeret ver benne: nem elégszik meg a csalóka hittel, hanem személyes visszaigazolásokon keresztül akarja felfedezni és átélni a titkokat. Ezt kínálja a fejlődő lélek útja. Kétezer év alatt sok lélek kérte odaátról... Rendhagyó mű ez abból a szempontból, hogy nem az ember választja a könyvet, hanem a benne rejtező szellemiség vonzza be az olvasót. A kötet egy élő, eleven eszmeiséget tükröz, ami a magasabb síkokról száll alá, hogy a lelket művelje, tökéletesítse, így "magától" kiválasztja az olvasóit, akikhez szólni kíván elképesztő fejlesztő erőt juttatván a sorsukba. A könyv közérthető és lebilincselő stílusban tárja az olvasó elé múltunk homályba burkolt emlékeit, tabuként kezelt tényeit és jelenünk elhallgatott igazságait. Nem mindennapi mondanivalója olykor megrendítő; olykor kijózanító, ám mindenki számára komoly tanulságokat szolgáltat. A könyv elolvasása után már nem olyannak fogod látni a világot, mint előtte.˝

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!