EZOTERIKA / Okkultizmus kategória termékei
Az Istenek városai. A Tizenkettedik Bolygó második kötete

: Az Istenek városai. A Tizenkettedik Bolygó második kötete

Fordító:

Kiadás:

Budapest, 1996

Kiadó:

Édesvíz Kiadó

Kategóriák:

Okkultizmus

Nyelv:

Magyar

Sorozat:

Régi Korok Üzenete

Terjedelem:

191 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9635281307

tartalom:

"A régi elbeszélések és a történeti források szüntelenül arról az emberi törekvésről szólnak, hogy megtaláljuk a földi életünk eredetét. Régi vágyunk eljutni abba az országba, ahol Ég és Föld istenei között boldogságban élhetünk. Ez a vágyakozás minden Sumerból eredő vallás közös jellemzője: a nem szűnő örökös remény, hogy az erényes földi életet az égiek isteni hajlékában eltöltendő túlvilági lét követi. Ám hol találjuk az isteni kapcsolat e rejtélyes országát? A Tizenkettedik Bolygó utáni kutatások során az első kötetben kibontakozott előttünk a bolygók gigászi csatája, ezekről az űr ütközetekről tudósítottak az óind Védák és a sumer Gilgames eposz. Ebben a kötetben a Vízözön előtti ókori világ bámulatra méltó csodái tárulnak elénk. Az egykori Mezopotámiában, a mai Irak területén a közelmúltban bukkantak rá a tudósok a Földet kormányzó istenek páratlan birodalmának romjaira. Itt építették fel fantasztikus csillag-városaikat és később innen indultak tovább űrhajóikkal a Naprendszer más bolygói felé..."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!