EZOTERIKA / Okkultizmus kategória termékei
Békés átmenet.

: Békés átmenet.

Kiadás:

Budapest, 2005

Kiadó:

Édesvíz Kiadó

Kategóriák:

Okkultizmus

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

245 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9635288301

tartalom:

Ez a könyv kalauz az élőknek az élet azon kitüntetett eseménye előtt, alatt és után, amelyet helytelenül "elmúlásnak" nevezünk. Mindenkihez szól, tekintet nélkül vallási és hitbéli meggyőződésre - egyfajta útikalauz más világokhoz. Mindnyájan tisztában vagyunk azzal, hogy az életünk minőségén változtathatunk, de vajon ugyanez vonatkozik-e a halálunkra is? A történelemben számos utalást találhatunk a tudatos halálra, többek között a Tibeti és Egyiptomi Halottas Könyvben, a görög misztériumokban, sőt, a Bibliában is. Az ősi tanok szerint a tudatos halál a lélek és a Felsőbbrendű Én közötti kapcsolat fenntartása a fizikai halál pillanatában, ami lehetővé teszi, hogy a lélek, a karmikus körforgás félrevezető erőinek befolyását elkerülve, eljuthasson a lelki síkra. Ezzel a módszerrel azonnal megszabadulhat az újraszületés kényszerétől. A könyv két egyedülálló fogalommal és eljárással ismertet meg bennünket, ezek a "megtisztulás" és a tudatos testen kívüli élmény. Megtudhatjuk, hogyan gondolkozzunk, érezzünk, beszéljünk és viselkedjünk a halál pillanatában. Önhipnózis és meditációs gyakorlatok segítségével lehetőségünk nyílik gyakorolni a tudatos halál módszerét, és olyan páciensek esetleírásait olvashatjuk, akik sikeresen alkalmazták az eljárásokat. Dr. Bruce Goldberg kötete a halál művészetének gyakorlati kézikönyveként szolgál, valamint lehetőséget kínál a haldoklónak és szeretteinek, hogy úrrá legyenek sorsukon. Leírja az átmenet egyes szakaszaiban az elhunytra váró tapasztalatokat, és útbaigazítja a lelket az utazás során. Platón egy helyen a "halál gyakorlására" szólít fel minket. Gyakoroljuk a halált, hogy tökéletesíthessük életünket, felidézhessük előző életeinket, és megerősíthessük pszichikai képességeinket! Hatalmas lelki-szellemi fejlődésen megyünk keresztül, és halálfélelmünk örökre megszűnik.

leírás:

A könyv szennylapján, címlapján az előző tulajdonos bejegyzése.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!