EZOTERIKA / Okkultizmus kategória termékei
Bevezetés a mágiába. II. kötet

Bevezetés a mágiába. II. kötet

Fordító:

Kiadás:

Budapest, 2007

Kiadó:

Persica

Kategóriák:

Okkultizmus

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

376 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9789630635325

tartalom:

E gyűjtemény első kötetének bevezetésében egy lehetséges egzisztenciális válságról esett szó, amely – miután elsodorta a közönséges élet minden támaszát, értékét és igazolását – az embert vagy romba dönti, vagy lehetővé teszi számára, hogy megnyisson egy új lét- és tudatállapothoz vezető utat…
Ebben a gyűjteményben – miközben folytatjuk a beavatási tudomány irányzatának bemutatását – bizonyos teret adunk a Tradíció egyik vagy másik formájának, és így a princípiumokat nemcsak önmagukban mutatjuk be, hanem ismertetjük megnyilvánulásaikat és az emberi világra gyakorolt folyamatos hatásukat is. Ennek egy további eredménye lesz. Ugyanis lassanként megszületik a – valódi – beavatási tudás igazi „helyének” megértése mindazzal szemben, ami csupán majmolásának különböző formáit jelenti.

Ez a tudás nem „marginális”, nem kétes társaságoknak, néhány teozofáló „spiritualistának”, az „okkult” fanatikusoknak, az amerikanizált yoga edzőinek ügye. Ez a századok bölcsessége, és aki ténylegesen birtokolja ezt a tudást, nem a szélen helyezkedik el, hanem a centrumban – bármi legyen is ma a helyzete, méltósága megegyezik azokéval, akik minden tradicionális civilizációban, miután birtokolták a tudást, legitim módon birtokolták a hatalmat is, mint az uralkodó elit látható vagy láthatatlan képviselői.
 

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!