EZOTERIKA / Okkultizmus kategória termékei
Bevezető. Énok kulcsok. Énok és Metatron Legfőbb urak 64 Kulcsa közül való 12 Kulcs, melyek azért adattak, hogy előkészítsék a Fény Testvériség érkezését, és felserkentsék a

: Bevezető. Énok kulcsok. Énok és Metatron Legfőbb urak 64 Kulcsa közül való 12 Kulcs, melyek azért adattak, hogy előkészítsék a Fény Testvériség érkezését, és felserkentsék a "Fény Népét"

Kiadás:

Budapest, 1994

Kiadó:

Benedictus Kft.

Kategóriák:

Okkultizmus

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

155 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9630443481

tartalom:

Szeretteim - Az Atya Határtalan Fénye mindent eláraszt, és az Életfa működése felélénkül. A legmagasabb szintekről szeretet árad a földre. Egyre többen érkeznek napnál is ragyogóbb Fény kíséretében. Azért jönnek, hogy felkészítsenek bennünket egy újfajta, tisztább életre és megújítsák a teremtést. Ezzel fejlődésünk új szakasza veszi kezdetét. Eddig a Fiú világegyetemben éltünk, és az Élő Igén belül csak a magunk birodalmát ismertük. Most le kell bontanunk a tér-idő korlátait, hogy az Atya Szerető Szellemének magasabbrendű világegyetemébe juthassunk el. Elérkezett a megmérettetés ideje. Most át kell éreznünk, hogy az Atya miriádnyi világa Egységet alkot, melynek mi magunk is részei vagyunk, hiszen az Atyánk Házában Sok Lakóhely van. Ezzel a magasabb szintű egységgel legyőzzük a teret és az időt. Lehetővé válik számunkra, hogy feltöltsük az Isteni Képmással járó Hasonlatosságot.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!