EZOTERIKA / Okkultizmus kategória termékei
Dimenziókapu ahol az ember átlépheti a halál jelentette határt, és csatlakozhat az égiekhez

: Dimenziókapu ahol az ember átlépheti a halál jelentette határt, és csatlakozhat az égiekhez

Kiadás:

Budapest, 2004

Kiadó:

Édesvíz Kiadó

Kategóriák:

Okkultizmus

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

349 p.

Kötésmód:

papír

tartalom:

˝A Földkrónikák sorozat azokon a feltevéseken nyugszik, hogy a mitológia nem más, mint őseink emlékezetének kincsestára, a Biblia szó szerint, történeti-tudományos dokumentumként olvasandó, és hogy az emberi civilizáció gyökerei az űrből érkezett, szuperintelligens lények közösségében keresendők. A sorozat első kötete, A 12. bolygó a sumer kultúrát idézi meg, és több ezer éves bizonyítékokkal támasztja alá egy Nibiru nevezetű bolygó létezését, amely a fent említett űrlények anyabolygója. A Dimenziókapu, a második könyv ókori egyiptomi bizonyítékokra támaszkodik, hogy igazolja, létezik egy hely a Földön, ahol átléphetjük a halál jelentette határt, és csatlakozhatunk az égiekhez. Sitchin összefüggést fedez fel a piramisok rejtélye, valamint azon emberi erőfeszítések legendái között, amelyek sorári a hős a halhatatlanságát keresi: beleássa magát az egyiptomi fáraók életébe, példaként állítja Gilgamest, a sumer királyt, aki távoli országokat utazott be annak érdekében, hogy elkerülhesse a halandók végzetét, Nagy Sándorhoz fordul, aki hitt isteni származásában, és megismertet minket Ponce de Leonnal, aki Florida felfedezése közben valójában a mondabeli Ifjúság Kútját kereste. Rávilágít a piramisépítés kapcsán született elméletek tévedéseire, illetve arra, hogy a ma kutatói bizony néha szándékos megtévesztés áldozatai lettek. A kötet gazdagon illusztrált, ábrák és térképek segítik a megértést. A szerző a danikeni hagyományokat folytatja, de egyéni szempontjain keresztül új nézőpontból kaphatunk választ a már ismert kérdésekre.˝

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!