EZOTERIKA / Okkultizmus kategória termékei
Élő mágia. Mágia és természetfeletti a modern világban

: Élő mágia. Mágia és természetfeletti a modern világban

Kiadás:

Piliscsaba, 2001

Kiadó:

Bioenergetic

Kategóriák:

Okkultizmus

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

234 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9639343366

tartalom:

˝A nyugati világ mágiája, amelyen már jó Ideje a hervadás, a sorvadás és a kiszáradás jelei mutatkoztak, a múlt század közepe táján váratlanul rügyezni és bimbózni kezdett, majd hamarosan virágba borult, végül meghozta, s azóta is termi új, különös, eddig jórészt soha nem látott és soha nem ízlett gyümölcseit. Yliaster Daleth legújabb könyvében ezt a folyamatot, azaz a nyugati ezoterikus tradíció, az okkultizmus, de mindenekelőtt a mágia múlt századi újjászületését, s ennek eseményekben gazdag huszadik századi folytatását osztja meg olvasóival. Megismertet a modern idők mágiájának és okkultizmusának rejtőzködő vagy éppen exhibicionista, de hétköznapinak távolról sem nevezhető képviselőivel, obskurus szervezeteivel, exkluzív csoportjaival és (többé-kevésbé) titkos társaságaival. A könyv bemutatja a mágia legkülönfélébb ősi és új forrásokból táplálkozó irányzatait, fantasztikus vagy egyenesen abszurd elméleteit, túlvilági eredetű tanításait, különös, sőt bizarr metódusait és nem utolsósorban művészeti megnyilvánulásait, illetve a modern művészetre gyakorolt cseppet sem lebecsülendő hatását.˝

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!