EZOTERIKA / Okkultizmus kategória termékei
Ezoterika. Bevezetés a rejtett tudományokba

: Ezoterika. Bevezetés a rejtett tudományokba

Kiadás:

Budapest, 1991

Kiadó:

Édesvíz Kiadó

Kategóriák:

Okkultizmus

Nyelv:

Magyar

Sorozat:

Titkos Tanok

Terjedelem:

145 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

96379040146

tartalom:

"Nem is olyan régen az ezoterika csupán a beavatottak számára volt hozzáférhetö, mára azonban a közhasznú elméletek és gyakorlatok olyan tárházává vált, mely életvezetési kapaszkodót nyújt,segít az önmegvalósításban és választ ad a lét értelmére. A könyv útbaigazitja az ezoterikában járatlanokat, áttekintést ad az újra fölfedezett hagyományokról, ám utal a lehetséges veszélyforrásokra is. Mi mindenröl szól e könyv: -parapszichológia - megmagyarázhatatlan jelenségek tudománya -misztika - vallásos áhítat és modern gyakorlatok (meditáció, zen, jóga) -ezoterikus gyakorlatok - az életvezetés és önmegismerés (asztrológia, tarot, Jí-Csing, varázsvesszö, inga, tenyérolvasás, drágakövek, tüzönjárás...stb) -megváltozott tudatállapotok - (klinikai halálélmények, channeling, spiritizmus, reinkarnáció) Minden fejezet utal a lehetséges veszélyekre és tévutakra is, a függelék pedig részletes tájékoztatás ad az egyes témákban fellelhetö irodalomról. A könyv hasznos segítséget nyújt mindenkinek, aki szeretne megismerkedni a titkos tudományok valamelyikével de még nem sikerült választania."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!