EZOTERIKA / Okkultizmus kategória termékei
Tévedtem volna?

: Tévedtem volna?

Kiadás:

Budapest, 1988

Kiadó:

Móra Ferenc Könyvkiadó

Kategóriák:

Okkultizmus

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

268 p.

Kötésmód:

karton

tartalom:

1968-ban jelent meg először Däniken merész feltételezéseket tartalmazó könyve A jövő emlékei. Däniken feltételezései felkavarták a kedélyeket, nálunk is kialakult a fanatikus hívők és a precíz tudományosságot számonkérő, józan realisták egymással vitatkozó tábora. Most is ugyanazokat a kérdések veti fel, mint korábban: azaz folytatja és tovább variálja az alapkoncepciót: évezredekkel ezelőtt egy fejletebb civilizáció követei már jártak a Földön, s rejtélyes találmányaikkal mintegy termékenyítően hatottak az emberi kultúra fejlődésére, s ennek kézzelfogható jeleit, bizonyítékait ma is megtaláljuk a perui Nacza-fennsík talányos, geometrikus képződményeiben, az indiai védikus szent szövegekben, a néprajzkutatók által is jól ismert cargokultuszokban, az amerikai maja-azték kultúra fejlett civilizációjában.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!