EZOTERIKA / Okkultizmus kategória termékei
Föllebben a fátyol. Lenyűgöző elbeszélések a szellemek birodalmából - Kozmikus reinkarnáció

: Föllebben a fátyol. Lenyűgöző elbeszélések a szellemek birodalmából - Kozmikus reinkarnáció

Kiadás:

Budapest, 1991

Kiadó:

Új Vénusz Lap- és Könyvkiadó

Kategóriák:

Okkultizmus

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

164 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

963775500063

tartalom:

˝Ezt a könyvet nem Judy Laddon írta. Ő csak a titkárnő szerepét töltötte be a tényleges szerző mellett, aki nem más, mint egy szellem. Igen-igen, Af, aki e könyvet diktálta Judy Laddonnak, saját bevallása szerint a túlvilági Hatodik Birodalom lakója, egyike a legfelső szellemnek, akik szerető figyelemmel kísérnek minket esendő földi mivoltunkban. Később pedig ő és társai azok, akik eligazítanak bennünket jövendő életünkben (életeinkben), amikor földi pályánk végeztével az ő birodalmaikba érkezünk, a "fátyol" túloldalára. Ez ugye elég fantasztikusnak, hihetetlennek hangzik? Egyesek számára talán mulatságosnak is. Mégis, kérjük, olvassa el figyelemmel, előítélet nélkül, nyitott szívvel és elmével ezt a könyvet. Lehet, hogy megváltozik a véleménye, lehet, hogy rádöbben olyan dolgokra, amelyekről még csak sejtése sem volt eddig. Lehet, hogy a könyv elolvasása után másképp kezdi nézni a világot, másképp tekint saját magára is, embertársaira is. És ezáltal jobbá válik Ön is, a világ is. Ha ez így lesz, a szerző elérte célját.˝

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!