EZOTERIKA / Okkultizmus kategória termékei
Fortuna, azaz: Szerencsének avagy szerencsétlenségnek kereke, [...] [Reprint]

Fortuna, azaz: Szerencsének avagy szerencsétlenségnek kereke, [...] [Reprint]

Kiadás:

Budapest, 1990

Kiadó:

Képzőművészeti Kiadó

Kategóriák:

Okkultizmus

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

99 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9633364922

tartalom:

"Megütötte a főnyereményt! - mondjuk, ha valakit nagy-nagy szerencse ér, és arra gondolunk, hogy legközelebb talán a mi számainkat húzzák ki a lottón. Többen nem elégednek meg a várakozással, segíteni is próbálnak a szerencséjükön: szeretnék előre látni életük bekövtkező fontos eseményeit, megtudni például a nyertes lottószámokat. Megpróbálják megfejteni álmaikat, következtetéseket vonnak le a mindennapok történéseiből, sőt a merészebbek jósnőhöz is fordulnak. Ám ez utóbbi időigényes - gondolták elődeink már évszázadokkal ezelőtt is - s hátha a közvetítő személy által valahogy kiszivárog a fontos titok. Ezért jóskönyveket szerkesztettek, amelyek segítségével a kíváncsiak otthon, saját maguk választ kaphattak fontos kérdéseikre, kalandos utazásra indulhattak a jövőbe... Ezeknek a sorsvető könyveknek egy XVIII. századi példányát tartja kezében hasonmás kiadásban az olvasó; s ha kedvet érez magában a játékos jövőbe pillantásra - kalandra fel!"

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!