EZOTERIKA / Okkultizmus kategória termékei
Halálközeli élmények. A klinikai halál állapotának tudományos vizsgálata

: Halálközeli élmények. A klinikai halál állapotának tudományos vizsgálata

Fordító:

Kiadás:

Budapest, 1994

Kiadó:

Édesvíz Kiadó

Kategóriák:

Okkultizmus

Nyelv:

Magyar

Sorozat:

Természetfeletti megnyilvánulások

Terjedelem:

332 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9637940944

tartalom:

"Ugyanazok az erők, amelyek a távoli múlt titkait kutatják, kifürkészhetik a végtelen jövőt. Vajon mi okozza a halálközeli állapot alapélményét - élettani változások, oxigénhiány, esetleg hormonális hatások? Bizonyítható-e a transzcendentális tudat létezése? Magasabb rendű, több dimenzióban létező tökéletes Énünk ad-e jelet közvetlenül a halál pillanatában? Mi az üzenete a halálközeli élményeknek - lehet, hogy a világot fenyegető katasztrófát készítik elő? Ezekre és még számos halállal kapcsolatos kérdésre keresi a választ Kenneth Ring, a Connecticut Egyetem pszichológiai professzora. Ebben a kötetében kétéves beható kutatómunkájának eredményeit foglalja össze és elemzi. A szerző több mint száz, a klinikai halál állapotából visszatért túlélő beszámolója alapján megerősíti Raymond Moddy és más neves kutatók megfigyelését, miszerint az egyéni tapasztalatok megdöbbentően hasonló mintát követnek - testből való kilépés, sötét alagútban tett rövid utazás, az életfilm végigpergetése, a ragyogó arany fény észlelése, találkozás az elhunyt hozzátartozókkal, s végül egy logikusan meghozott döntés az életbe való visszatérésre. Kenneth Ring objektivitásra törekvő statisztikai módszereket alkalmaz, ám végül túllép ezek határain, és saját elmélettel áll elő. Kifejti véleményét a halál után élet lehetőségéről, a halálközeli élmény jelentőségéről, valamint felvázolja a kutatás eddigi eredményeinek alkalmazási területeit, mint például a halálfélelem csökkentése és a későbbi életvitel megváltoztatása."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!