EZOTERIKA / Okkultizmus kategória termékei
Kísértet-karambol

, : Kísértet-karambol

Kiadás:

Budapest, 1990

Kiadó:

Pesti Szalon Könyvkiadó

Kategóriák:

Okkultizmus Krimi

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

277 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9627994386

tartalom:

˝Rejtelmes szellemtörténetek, testen túli hiteles feldolgozásának páratlan gyűjteményét adja közre hazánkban csak a közelmúltban ismertté vált angol szerzőpáros. A frász című könyv egy élő telefonvonallal három éven keresztül működő londoni rádióműsor anyagából készült. Ott, Angliában visszabeszélő rádiónak nevezték el a szerzőpáros leleményes munkáját. Utcáról, lakásról, bárhonnan betelefonálhattak, azok az egyszerű emberek, akikkel megmagyarázhatatlan, titokzatos, felfoghatatlan dolgok történtek. A telefonálók a műsor ideje alatt választ, sokszor magyarázatot kaptak a velük történtekre. A telefonálók többsége azzal kezdte mondandóját, hogy nem hisz a misztikus dolgokban, fél telefonálni, de a kíváncsiság, a vágy, hogy saját magának meg tudja magyarázni a vele történteket mégis arra sarkallta, hogy kezébe vegye a telefont és kérdezzen.˝

Állapot:

használt, de jó állapot

Ár:

600 Ftrendelhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!