EZOTERIKA / Okkultizmus kategória termékei
Könnyek útja

: Könnyek útja

Kiadás:

Budapest, 2004

Kiadó:

Karaván Kiadó

Kategóriák:

Okkultizmus

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

400 p.

Kötésmód:

karton

ISBN:

9632160762

tartalom:

"A "Könnyek Útja" nyitott dimenziók, különböző időkategóriák között vezeti az olvasót. Írója önéletrajza egy részének nevezi a bizarrul bátor könyvet. Rengeteg, névre szóló üzenet van benne. Biztos vagyok abban, eljut minden gondolkodó halandóhoz, aki az igazságot keresi. Aki belemerül, a történések hatása alól nem tudja kivonni magát. Talán otthon is van ismeretlen ismerősségében. Vakmerően szürreális. Élőbbnek, főleg élhetőbb életnek tűnik e kor éber jelenének szürke, beszűkült, pótcselekvésekkel teli, silány tömegpszichózisánál. A történet némelyekben narkóként működik majd. Másokban pedig Pán sípjának bioszerenádjaként. Szerzője ismeri a szimbólumok és analógiák nyelvét. Varázsszavakba önti mondanivalóját. Van aki érti, s aki nem érti, az is érzi, mint az álmok világnyelvét. Kurzív írása mélyén háromsíkú ideái derengenek, de kagylói valamelyikében bizonyosan rátalálnak sokan megismerésük saját igazgyöngyére. Valójában a spirituális témák korunkban megfizethetetlen ajándékot jelentenek. Meggyőznek arról, hogy minden ember gyökerében azonos. Ennek az írásnak-legkülönösebb esztétikai és filozófiai értéke: állandó, művészi fény és árny játéka. Tézisei erőszak nélkül kínálják dimenzióikat, ezért válnak mágnesessé. Villámként fénylik fel benne a felismerés, hogy minden dolog szülője - ami létrejön -, a súlytalanul lebegő gondolat, a Teremtő Eszme. E világosságban megszállottját elárasztja a boldog bizonyosság, hogy nincs félni valója, mert tudja saját halhatatlanságát. S emlékezetébe visszatér az ősi mantra: "A félelem megszűnése az Élet kezdete." (Szepes Mária)

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!