EZOTERIKA / Okkultizmus kategória termékei
Kryon Égi-Csatornából érkezett tanítása. V. kötet. Levelek otthonról

, : Kryon Égi-Csatornából érkezett tanítása. V. kötet. Levelek otthonról

Kiadás:

Budapest, 2003

Kiadó:

Mandala-Véda Könyvkiadó

Kategóriák:

Okkultizmus

Nyelv:

Magyar

Sorozat:

Kryon égi-csatornából érkezett tanítása

Terjedelem:

340 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9789639436633

tartalom:

˝Vannak közöttetek olyanok, akik már korábban, s olyanok, akik éppen ma gyulladtak szeretetre Isten iránt. Lehet, hogy más-más isteni lények irányában nyilvánult ez meg egykor és ma is. Olyan mesterek iránt, akik hatalmas szeretetenergiával jelentek meg, s te az ő szeretetüket viszonzod. Talán Jézus, Zarathusztra, Buddha, Krisna vagy Síva energiájára válaszoltál. Egy titkot mondunk most el neked, melyre eddig nem jöhettél rá a maga teljességében. Mindaz a szeretet, melyet ezek iránt az entitások iránt éreztél, teljes mértékben a saját lelki önvalód, a halhatatlan lelked iránt érzett szeretet közvetlen tükre. Lelki önvalód megértése és szeretete megnöveli az önbecsülésedet. Ezért arra kérünk, maradj meg lelked tudatában és ne hagyd el soha többé. A szeretet és az anyagi ego szeretete között óriási a különbség, mert e kettő mérhetetlenül eltér egymástól, és viszonylag könnyű megkülönböztetni őket. A benned lévő isteni szeretet tesz képessé jelenlegi gondjaid megoldására. Ha bármikor értéktelennek érzed magad, képletesen lépj be a lélek szobájába, és hívd Felsőbb Önvalód, idézd meg Isteni Részed szeretetét - aki te vagy, épp itt a Földön tartózkodva -, itasd át vele földi lényed, és tudni fogod, mennyire fontos vagy ennek a bolygónak.˝

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!