EZOTERIKA / Okkultizmus kategória termékei
Kryon Égi-Csatornából érkezett tanítása. VI. kötet. Átkelés a határon

, : Kryon Égi-Csatornából érkezett tanítása. VI. kötet. Átkelés a határon

Kiadás:

Budapest, 2003

Kiadó:

Mandala-Véda Könyvkiadó

Kategóriák:

Okkultizmus

Nyelv:

Magyar

Sorozat:

Kryon égi-csatornából érkezett tanítása

Terjedelem:

323 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9789639436640

tartalom:

"Napjainkban a spirituális feladat nagymértékben megváltozik. A fölkészülési idő immár véget ért, mostantól a bolygó rezgésszintjének tudatos emelése a feladat. Egy fénymunkás a feladat végzése során a saját maga teremtette leckéken dolgozza keresztül magát a valós földi tér-időben. Ez nem küszködő magánélet, személyes fejlődésünk része a bolygó spirituális rezgésszint-emelésének, melynek mérésére 25 évenként kerül sor. Az utolsó mérés 1987-ben történt, az energiakísérlet végső és teljes mérése pedig 2012-ben következik be. A bolygó ilyen jellegű megméretése befejeződik, hogy léte tovább folytatódjék egy új világrendben, egy emelkedettebb tudati minőségben. Ezért senki ne hagyja abba a meditálást! A meditáció csodálatos dolog, lelki kapcsolatunk becses formája, de ébredjetek rá, hogy amikor felálltok a meditáció helyéről, folytatódik ez a kapcsolatunk a Hármas Nyelv - a "cselekvő meditáció" - útján, melynek révén mindig érezhetjük Isten jelenlétét, mindig miénk lehet a megértésből fakadó béke, átérezhetjük a tiszta lelki lényt aki mi magunk vagyunk. Nem az anyagi test az énünk! Kryon tanítása szerint, az emberi dualitás ahhoz a lét-lényegünkhöz tartozik, melyet a bolygóra érkezéshez választottunk, és amely alacsonyabb rezgésszintű belső angyalunknál. A dualitás úgy lett megtervezve, hogy tompítsa a bennünk lévő lelki-szellemi erőket. A Föld bolygó mágneses hálója tartja fenn világ korszakok óta a dualitás szintjét változatlan és kiegyensúlyozott szinten."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!