EZOTERIKA / Okkultizmus kategória termékei
Kryon Égi-Csatornából érkezett tanítása. IV. kötet. Az ember Isten társaként

, : Kryon Égi-Csatornából érkezett tanítása. IV. kötet. Az ember Isten társaként

Kiadás:

Budapest, 2000

Kiadó:

Mandala-Véda Könyvkiadó

Kategóriák:

Okkultizmus

Nyelv:

Magyar

Sorozat:

Kryon égi-csatornából érkezett tanítása

Terjedelem:

275 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9789639434732

tartalom:

˝Isten örök, parányi, szerves részei, vagyunk, a Legfelsőbb társai a teremtésben, legalábbis saját földi sorsunkat illetően. Erőnkhöz mérten szabad akarattal rendelkezünk. Élhetünk Isten hűséges társaiként, egymás testvéreiként, a transzcendentális szellemi létezés együttes boldog tudatában, vagy a valóságról tudatilag véglegesen lehasadva, járhatjuk tovább az illuzórikus testi önazonosításunkból eredő ideiglenes, ám annál mohóbb, sem Istent, sem embert nem tisztelő érzék kielégítés útját. Ám a csalók és a becsapottak rabló társadalma soha nem lehet boldog. Az Istennel való tudatos együttműködés az az Út ami a munkát alkotó életté, a kiüresedett érzékiséget mélységes szerelemmé, a gondolati, társadalmi zűrzavart átgondolt, magasrendű szellemiséggel átszőtt szakrális életté nemesíti. A másik út - melyen az emberiség eddig csak növekvő számú tömegei járnak, a lelki élet, Isten valóságának átgondolt tagadása, a kizárólagos és egyszeri testi lét hirdetése, az önző érzék kielégítés és birtoklásvágy útja. Ezen az úton mindenki ellenség, itt nincs többé testvér, csak az értelmetlen létért való küzdelem. Kryon a könyv első oldalain kifejti, hogy ez végül is a 2001. szeptember 11-i, amerikai tragédiához vezetett. A kérdés tehát: a hogyan tovább? - és erről szabadon dönthetünk. Döntsünk végre Isten társaként!˝

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!