EZOTERIKA / Okkultizmus kategória termékei
Kryon Égi-Csatornából érkezett tanítása. VII. kötet. Az új kezdet a 2002 utáni évek

, : Kryon Égi-Csatornából érkezett tanítása. VII. kötet. Az új kezdet a 2002 utáni évek

Kiadás:

Budapest, 2003

Kiadó:

Mandala-Véda Könyvkiadó

Kategóriák:

Okkultizmus

Nyelv:

Magyar

Sorozat:

Kryon égi-csatornából érkezett tanítása

Terjedelem:

315 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9789638676085

tartalom:

Kryon már Az utolsó idők címmel megjelent első könyvében elmondta, hogy megváltoztattuk a Föld jövőjének paradigmáját, vagyis a szabályszerűségek rendszerét. Jövendölése szerint valóban elhagytuk a bibliai Armageddont, ahol Isten elleni harcra gyülekeztek a földi királyok, helyette transzcendentális reményeket táplálva a bolygón kialakuló újfajta tudatosság felé fordultunk. Kryon befejezett tényként közli, hogy az új képességeinkhez való alkalmazkodás miatt a Föld mágneses erőtere mára teljesen átrendeződött. Ez, a talán utolsó kötet, 2002 végén keletkezett, címe Az új kezdet, a közeli jövendő arab-izraeli-amerikai háborúira utal látnoki módon (láthatóan ez is bekövetkezett). Az olvasók tudják, Kryon évekkel ezelőtt megjelölte a 2000-es évet, amikor is zűrzavart teremtő, kiegyensúlyozatlan vezetőknek kell színre lépniük. Most arról beszél, hogy a földi népesség egy százalékának el kell hagynia a bolygót. Áldozatuk felhívja az emberiség figyelmét a politikusi felelőtlenségére, és világszerte kimozdítja az embereket a részvétlenség állapotából. Új, felelősségteljesebb, érettebb emberiség van kialakulóban. Végül Kryon mindezeket megerősítve, e szavakkal búcsúzik: ,,...sokan fognak eltávozni, és új erőkkel visszatérni. Az önismeretnek és a hiteles önbecsülésnek új korszakába való utazást változások fogják kísérni. Egyikőtök számára sem maradnak ugyanolyanok a dolgok..."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!