EZOTERIKA / Okkultizmus kategória termékei
Kryon Égi-Csatornából érkezett tanítása. VIII. kötet. Hazatérés. Michael Thomas és a hét angyal

, : Kryon Égi-Csatornából érkezett tanítása. VIII. kötet. Hazatérés. Michael Thomas és a hét angyal

Fordító:

Kiadás:

Budapest, 2004

Kiadó:

Mandala-Véda Könyvkiadó

Kategóriák:

Okkultizmus

Nyelv:

Magyar

Sorozat:

Kryon égi-csatornából érkezett tanítása

Terjedelem:

340 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9639436232

tartalom:

˝Kryon ezúttal egy szellemi "kalandregény" történésein keresztül vezet be minket a spirituális tudás kincsestárába. Egy lenyűgöző szellemi kalandra hív, mely a szellemi hazáját kereső ember útrakeléséről és küzdelmeiről, felismeréseiről és változásairól - majd végső önmagára ébredéséről szól. Tanításait ezúttal egy angyalok lakta földön tett szokatlan vándorút köré szövi, melynek során a spirituális alaptudástól fokozatosan a szellemi tudás magasabb régióiba juthatunk el. Az érzékletes metaforákkal tarkított, egészen a végkifejletig meglepő fordulatokban bővelkedő, izgalmas történetet olvasva olyan tapasztalásokban részesülhetünk, melyeknek megalkotására emberi fantáziánk aligha lenne képes. Michael Thomas, e könyv főhőse, földi életének legmélyebb pontján egy hatalmas, ragyogó fehérségbe öltözött angyal szavait hallja: "Tudom, most azt hiszed, Én vagyok a csodálatos. Bár láthatnád, Te milyen vagy! Egy szép napon te is meglátod majd." Az angyal egy lehetőséget kínál Michael Thomas-nak. Teljesülhet leghőbb vágya: örömtelen, egyhangú életét otthagyva megtalálhatja szellemi otthonát, ha vállalja, hogy a kijelölt ösvényen önként, szabad elhatározásából végighaladva, bejárja a szellem és a lélek hét házát.˝

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!