EZOTERIKA / Okkultizmus kategória termékei
Kulcsszavak a tarot kártyához. Útmutató sok kártyavetési móddal

: Kulcsszavak a tarot kártyához. Útmutató sok kártyavetési móddal

Kiadás:

Budapest, 2000

Kiadó:

Bioenergetic

Kategóriák:

Okkultizmus

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

144 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9638120207

tartalom:

"A könyv, amelyet a kezében tart, egy megváltozott bevezetés a tarot bámulatba ejtő világába. Hajo Banzhaf, Németország leghíresebb tarotszakértője egybegyűjtötte a nagy és kis arkánum 78 kártyájára vonatkozó összes kulcsszót, melyek a legfontosabb kérdésirányokat értelmezik, mint például a hivatás, kapcsolatok vagy önismeret. Az értékes, sokatmondó jóslat feltétele azonban legmegfelelőbb lerakási rendszer kiválasztása is. Hajo Banzhaf évtizedes praxisából most nem csak 21 különböző kártyavetési módot oszt meg Önökkel, hanem elvezeti Önt a személyes kérdésfeltevésre támaszkodva a legmegfelelőbb lerakási rendszerig. "A jó könyv olvasása olyan, mintha a századok kiváló embereivel beszélgetnél, és tanításukat hallgatnád. Ez a könyv választ ad a problémákkal küszködő ma emberének, ugyanakkor reményt és útmutatást a tartalmasabb jövő megvalósításához." (Váczi Klára, grafológus)

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!