EZOTERIKA / Okkultizmus kategória termékei
Lelki típusok, lelki titkaid. Enneagram. Az önismeret szolgálatában

: Lelki típusok, lelki titkaid. Enneagram. Az önismeret szolgálatában

Fordító:

Kiadás:

Veszprém, 1997

Kiadó:

Emil Coué Magyarország Egyesület

Kategóriák:

Okkultizmus

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

228 p.

Kötésmód:

papír

tartalom:

"Kitűnő és izgalmas lélektani bestsellert választott Kedves Olvasó! Ezzel a könyvvel a kezében tökéletes pontossággal meghatározhatja barátai, szerettei sőt még ellenfelei lelki típusát is. Olyan megdöbbentő információk birtokába jut más emberek valódi jelleméről, amelyeket valószínűleg sohasem osztanának meg Önnel. Eli Jaxon-Bear sikerkönyve nagyszerűen bizonyítja, hogy a világ felé szerepeltetett emberi álarcok mögött milyen titkolt vágyak, eszmények, félelmek, szenvedélyek, hazugságok és fel nem ismert képességek húzódnak meg. Ez a kötet lélektani, önismereti mestermű, de egyben szenzációs leleplezés. Szinte ijesztő, hogy a közös típusba tartozó emberek milyen pofonegyszerűen manipulálhatók azonos lelki szükségleteik által. Elképzelhető, hogy pontosan ugyanazok az életcsapdák várnak rájuk. Az arcformából, testtartásból, néhány szóból kiderül, kivel állunk szemben. Ki az, aki hajlamos az agresszióra, kitől várhatunk feltétlen jóindulatot, és kiben nem bízhatunk meg, kitűnő fellépése ellenére sem. Saját típusunk megismerése, beazonosítása után a könyv tanácsot ad arra, hogy tőkénkkel és adottságainkkal, milyen tevékenységbe vágjunk bele, és mi az, amit feltétlenül érdemes elkerülnünk. Mások lelki típusának tanulmányozása azért hasznos, mert várható szándékukat már akkor kiismerhetjük, mielőtt egyetlen lépést tettek volna ellenünk, vagy értünk."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!