EZOTERIKA / Okkultizmus kategória termékei
Manna a hit táplálásához. Médiumok útján közvetített szellemnyilatkozatok

Manna a hit táplálásához. Médiumok útján közvetített szellemnyilatkozatok

Kiadás:

Budapest, 1922

Kiadó:

Szellemi Buvárok Pesti Egylete

Kategóriák:

Okkultizmus

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

303 p.

Kötésmód:

egészvászon

tartalom:

˝Az emberiség erkölcsi haladása és boldogulása mindig azokból az eszmékből és gondolatokból táplálkozott, amelyeket az úgynevezett nagyrahívatott, missziószerű küldetéssel felruházott emberek jelentettek ki, vagy példáztak cselekedeteikben. Isten, a jóságos, szerető mennyei Atya időről időre gondoskodott arról, hogy ilyen vezető, irányító, példaadó emberekben a világnak soha hiánya ne legyen. Amikor Ő jónak látta, elküldötte ezeket a kiválasztott lényeket mint prófétákat, szabadítókat, lelki vezetőket, majd pedig mindezek munkájának betetőzéséül az ő szent Fiát is a testetöltésbe, ők pedig mondották és hirdették, tanították, tették azt amit nekik nem sajátjukból, hanem Isten szelleméből kellett meríteniők, hirdetnők, cselekedniök. Ez a könyv nem emberek műve, hanem alkotása azoknak a tiszta túlvilági szellemlényeknek, akiknek Isten akaratából és engedelméből sugalmazniuk kellett és kell azokat az embereket, akik az isteni kinyilatkoztatás eszközei, médiumai gyanánt erre a hivatásra kiszemeltettek.˝

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!