EZOTERIKA / Okkultizmus kategória termékei
Megmagyarázhatatlan... Misztériumok, tér , idő, agyhullámok, földön kívüli világok, új horizontok

Megmagyarázhatatlan... Misztériumok, tér , idő, agyhullámok, földön kívüli világok, új horizontok

Fordító:

Kiadás:

Budapest, 1993

Kiadó:

Akkord Kiadó Panem Kft.

Kategóriák:

Okkultizmus

Terjedelem:

199 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9637628215

tartalom:

A könyvben érdekfeszítő történeteket olvashat több témakörből, így a parajelenségekről is, mint például a telepátia, a szuggesztió vagy a gondolatfényképezés. Természetesen az "idegenek" és hajóik, az ufók is helyet kaptak a könyvben, szemtanúk beszámolói és fotók, illetve rajzok képében. A tudomány által elfogadott jelenségek ugyancsak terítékre kerülnek a tömeghisztériáról, az élőlények és a tárgyak aurájáról, a növények titokzatos érzékenységéről, az illat hatalmáról szóló és más történetekben. Néhány megtörtént "csodát" is dokumentál a könyv, például annak a brazil férfinak az esetét, aki zsebkéssel operál, egy indiai csodatevő esetét stb. A könyvből azt is megtudhatjuk, hogyan hallhatjuk halottaink hangját, s hogy létezik-e a reinkarnáció. A "fantasztikum" körébe tartozik a feketeruhás emberekről szóló eset, az időutazásról, vagy éppen a földönkívülek logikájáról szóló cikk. A titokzatos, gyakran természetfeletti jelenségek mellett a világűr néhány különös jelenségéről, így például a fekete lyukakról és a fehér lyukakról, és még annyi minden másról szól a Megmagyarázhatatlan...

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!