EZOTERIKA / Okkultizmus kategória termékei
Mihály arkangyal: a fény szárnyain

: Mihály arkangyal: a fény szárnyain

Fordító:

Kiadás:

h. n., 2008

Kiadó:

Mandala-Véda Könyvkiadó

Kategóriák:

Okkultizmus

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

223 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9789632460178

tartalom:

˝Az Új Kor hajnalának kapujában vagyunk, amikor egyre többen tapasztalják meg saját személyes ébredésüket. Ez egy fájdalmas és nehéz, de elképzelhetetlen örömökkel kecsegtető újjászületési folyamat, melyet az arkangyalok, más angyali lények és a Felemelkedett Mesterek is segítenek. Mihály arkangyal, akinek felbecsülhetetlen értékű üzenetei végre magyarul is olvashatók Ronna Herman nemzetközileg is elismert médium tolmácsolásában, a saját erőnkre, célunkra és isteni természetünkre hívja fel figyelmünket, segít emlékezni arra, hogy kik is vagyunk, honnan jöttünk, és mi a küldetésünk a Földön. Ez a könyv az angyali birodalmakba tett láthatatlan melynek során bepillantást nyerhetünk személyes teremtő erőnk kibontakoztatásához és isteni felemelkedésünkhöz vezető utunkba. A legfontosabb, hogy építsük saját belső erőforrásainkat, és az energiát az egyensúlyra, békére és harmóniára összpontosítsuk. Itt az idő, hogy átlépjünk a kegyelem állapotába, magunk mögött hagyva a karma kerekét vagy az ok-okozati hatást. Ehhez ad magas szellemi útmutatást és hasznos gyakorlatokat Mihály arkangyal.˝

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!