EZOTERIKA / Okkultizmus kategória termékei
Nincs üres tér

: Nincs üres tér

Kiadás:

h. n.,

Kiadó:

k. n.

Kategóriák:

Okkultizmus

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

50 p.

Kötésmód:

fűzött

tartalom:

"E könyv a Lectorium Rosicrucianum 1958-ban, Lage Vuursche-ben, Hollandiában rendezett konferenciának fő gondolatait tárja az olvasó elé. Jan van Rijckenborgh beszédeiben vizionális pillantással rajzolt nagyszerű világképet a kozmoszról, mikrokozmoszról és makrokozmoszról, s hallgatóit nagy nyomatékkal állította szembe a két út közötti végleges választás szükségességével. Az egyik út a halálhoz, a másik az élethez vezet. Most, évekkel később, amikor az ember a legnagyobb erőfeszítéssel a világűrt próbálja meghódítani, a beszédek témái még időszerűbbek lettek. Ezek a nyilatkozatok eddig csak újságcikkekben jelentek meg. Örvendünk, hogy most könyv formájában tehetjük hozzáférhetővé. Ez a kiadás is sok kutató embernek segít felfedezni az igazság világosságát."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!