EZOTERIKA / Okkultizmus kategória termékei
Összeesküvés-elméletek

: Összeesküvés-elméletek

Kiadás:

Kecskemét,

Kiadó:

Vagabund Kiadó

Kategóriák:

Okkultizmus Krimi

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

205 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9639685119

tartalom:

"Az összeesküvés-elméletek egyfajta városi legendák, a modern folklór részei; olyan teóriák, melyek a hivatalos történelemírástól és a nyilvánosság elé tárt ismeretektől eltérő módon magyaráznak történelmi, társadalmi, kulturális, gazdasági vagy katonai eseményeket. Esetenként meglepő körültekintéssel felépített, másszor vad spekulációkon alapuló-elméletek csupán, melyek néha több, másszor kevesebb valóságalappal bírnak. Egyes összeesküvés-elméletek ellentmondásokkal és logikai buktatókkal telítettek, elfogadásuk sokkalta inkább hit és hinni akarás, mint józan belátás kérdése. Mások meghökkentő ésszerűségük által tűnnek ki a tömegből - egy dolog azonban mindig közös bennük, mégpedig az, hogy sem nem cáfolhatók, sem nem bizonyíthatók. Érdemes hát alámerülni ebbe a különös világban, ahol sosem járt ember a Hold felszínén, ahol hasonmással pótolják a tragikus hirtelenséggel elhuny sztárzenészt, ahol a kormányok mániákus körültekintéssel rejtegetik egyes katonai,események történetét, ahol kutatólaboratóriumokban tenyésztik ki az emberiséget fenyegető gyilkos vírusokat, vagy hidegvérrel teszik el láb alól az államhatalmat, s annak érdekeit fenyegető politikusokat és civil vezetőket. Egyes elméletek kifejezetten szórakoztatók, mások rémisztőek; vannak, melyek az emberi szellem alkotóképességét, mások pedig az egyének és közösségek mérhetetlen ostobaságra való hajlamát példázzák. Azt pedig már Olvasó dolga eldönteni, miként is kíván viszonyulni a modern kor mítoszaihoz."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!