EZOTERIKA / Okkultizmus kategória termékei
Piperné, a médium

: Piperné, a médium

Fordító:

Kiadás:

Budapest, 1989

Kiadó:

Média Kiadó

Kategóriák:

Okkultizmus

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

138 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9630261367

tartalom:

Az emberi lélek valója ma még épp olyan titokzatos, mint amilyen volt annak idején, amikor Szokratesz a magunk megismerésére intett - gnothi szeauton... Úgy látszik, éppen ezt a megismerést tartjuk a legkevésbé fontosnak... Voltak kutatók, kíváncsiskodók, alkimisták, boszorkánymesterek, akik megkísérelték, hogy halottakat idézzenek, az inkvizíció őket minden országban elégette. A XIX. század második fele a misztikus kísérleteknek bizonyos újraéledését hozta, amely spiritiszta kutatásokkal 1853-ban kezdődött. Ezek az asztaltáncoltatók és kopogtató kísérletek mindenesetre többé-kevésbé jámbor társasjátéknak bizonyultak. Kevés kivételtől eltekintve semmiféle oly fölfedezés nem volt megállapítható bennük, amely a léleknek e földi élet előtti és utáni létéről, vagy akárcsak a földi életbeliéről is felvilágosított volna... A halottak lelkével való érintkezés lehetőségének spiritiszta föltevése talán a legizgatóbb vonzerőként érdekli a türelmetlen emberiséget... A médium hangja és keze bizonyára közvetítő szerepet játszik. De vajon mi és mi között?... Az ember, mint pszichikai és mint fizikai lény, egyaránt kísérleti tárgya a jövő tudományának.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!