EZOTERIKA / Okkultizmus kategória termékei
Régészeti rejtélyek

: Régészeti rejtélyek

Kiadás:

Budapest, 2003

Kiadó:

Allprint Kiadó

Kategóriák:

Okkultizmus

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

250 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9632121708

tartalom:

˝A szerző legújabb munkájában misztikus hangulatú tér- és időutazásra invitálja olvasóit. Évezredeken átvezető ösvényeken jár, ahol bepillanthatunk a Kheopsz-piramis titkos kamráiba, az Illinois állambeli rejtett barlangrendszerbe, láthatunk sok millió éves domborzati térképet az Urálból, dinoszauruszokat emberekkel a hátukon ábrázoló szobrokat, szénkoponyát az ember előtti időkből, az írás előtti korból származó különös írásjeleket. Megismerkedünk a majd húszezer éves számológéppel, az Ishango-csonttal, a grúziai óngyöngyökkel, melyeken a furatok mikroszkóppal is alig láthatóak, azzal a bizánci nagyítóval, amelyet napjaink csúcstechnológiájával sem lenne könnyű előállítani. Rakétakilövő állomásokra emlékeztető ismeretlen kínai piramisok között lépkedünk, majd a helyiek szerint egy másik világba vezető szinte hihetetlen csillagkapu állja utunkat az Andokban. Letűnt idők elgondolkodtató emlékeivel ismerkedünk meg. Ahogy Bürgin írja: "Ne féljenek a merész ötletektől, hisz a legmerészebb ötletek még meg sem születtek."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!