EZOTERIKA / Okkultizmus kategória termékei
Rokon lelkek, lelki társak

: Rokon lelkek, lelki társak

Kiadás:

Piliscsaba, 2000

Kiadó:

Bioenergetic

Kategóriák:

Okkultizmus

Terjedelem:

213 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9638120894

tartalom:

"A legtöbben, ha megkérdezzük őket, mit értenek azon a kifejezésen, hogy rokon lélek, így válaszolnak: "azt a személyt, aki kiegészít engem", "aki a másik felem". Az emberek azt hiszik, hogy csak egyetlen rokon lelkük létezik, s ha összetalálkoznak vele, minden kívánságuk egy csapásra teljesül - attól fogva boldogan élnek, amíg meg nem halnak. Azok számára, akik hisznek a reinkarnációban, ez a rokon lélek valaki olyat jelent, akivel "többnyire szerelmi kapcsolatban" megosztották előző életüket. Helyesebb azonban, ha a rokon lelket így határozzuk meg: lelki társ, aki segít abban, hogy felnőtté válhassunk. Ebben a könyvben Judy Hall esettanulmányokat közöl asztrológiai munkásságára és reinkarnációs terápiáira alapozva. A rokon lelkek témakörét sokféle szempontból közelíti meg, például: Rokon lélek: barát vagy ellenség? Karmikus szerelmek - Több rokon lélek egymás után - Hogyan ismerhetjük fel a lelki társunkat? - Aki odaadja a szívét... - Örök szerelmi háromszögek - Miért lehet veszélyes, ha rátalálunk a lelki társunkra? - Lelki társak, ikerlelkek, rokon lelkek, lélekcsoportok. Kiadásunkban legutóbb a szerző Reinkarnációs terápia című könyve jelent meg. Ez a mű nagyon elgondolkoztató és továbbgondolandó. Beavat bennünket a reinkarnáció bonyolult eszmerendszerébe, segít végiggondolni emberi kapcsolatrendszerünket, és segíthet megérteni bonyolult emberi kapcsolatainkat. Vezérfonalat adhat önmagunk jobb megértéséhez, önismeretünk kiteljesedéséhez, és kedvet kaphatunk szellemi utunk elkezdéséhez, vagy folytatásához."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!