EZOTERIKA / Okkultizmus kategória termékei
Szellemek

: Szellemek

Fordító:

Kiadás:

Dabas, 1992

Kiadó:

Hajja & Fiai Kiadó

Kategóriák:

Okkultizmus

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

189 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9637603204

tartalom:

˝Tud-e Ön arról; hogy az elbeszélések szerint Abraham Lincoln kísérteni szokott a Fehér Házban? Akár hiszik, akár nem, annyi ismeretes róla, hogy Lincoln elnök rendszeresen látogatta a spiritiszta szeánszokat és előre megálmodta saját halálát. Boleyn Annát a londoni Towerban fejezték le, és gyakran látják ott kísérteni fejjel vagy fej nélkül. Mi az igazság az amityville-i rémtörténetről? Amikor egy család beköltözött a Long Islanden lévő házába, azt állították, hogy furcsa démonok kísértenek és terrorizálják őket. Léteznek-e szellemek és kísértetek? Ha valóban léteznek, ugyan mi okozza a megjelenésüket? Sokan úgy gondolják, hogy a médiumok képesek a szellemekkel való érintkezésre. Felmerül a kérdés, hogy a médiumok ténylegesen üzeneteket hoznak-e a másvilágról?˝

Állapot:

használt, de jó állapot

Ár:

600 Ftrendelhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!