EZOTERIKA / Okkultizmus kategória termékei
Testen kívüli élmények. Tapasztalatok és élmények

: Testen kívüli élmények. Tapasztalatok és élmények

Kiadás:

Budapest, 2005

Kiadó:

Bioenergetic

Kategóriák:

Okkultizmus

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

243 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9639569542

tartalom:

˝A történelem folyamán sokan számoltak be olyan spirituális élményekről, amelyeket ma már testen kívüli élmény néven ismerünk. Ezen élmények tudományos tanulmányozásának és alkalmazásának első úttörői olyan modern kutatók voltak, mint Robert Monroe. Egyre több ember emlékezik vissza spontán testen kívüli élményekre, különösen a gyermekkorából. A halálközeli élmények jellemző vonása a testen kívüli állapot, amelyet általában gyönyörű, eksztatikus élményként írnak le. Ez az átfogó kézikönyv, amely a testen kívüli élmények előidézéséről és irányításáról szól, nemcsak a szerző fejlődését mutatja be, hanem fejezetenként egy-egy gyakorlatot is tartalmaz, amely a következő szintre segítheti az olvasót. A testen kívüli élmények tudattágító hatását mindenki megtapasztalhatja, aki a láthatatlan világokban akar kalandozni.˝

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!