EZOTERIKA / Okkultizmus kategória termékei
Unikornisok csodája

: Unikornisok csodája

Fordító:

Kiadás:

Prága, 2010

Kiadó:

Synergie Publishing SE

Kategóriák:

Okkultizmus

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

223 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9788073701529

tartalom:

"Az unikornisokról csupán annyit hallottam, hogy mitikus lovak, de ennél még az angyalokról is többet tudtam annak idején. Ezt gondolatban közöltem az unikornissal, aki letöltött a tudatomba minden szükséges információt. Elmondta, hogy az unikornisok felemelkedett lovak, éteri lények, és az angyalokhoz hasonlóan a hetedik dimenzióban élnek. Az angyalok birodalmának lakói, és hozzájuk hasonlóan az isteni megnyilvánulásai. Azt is megtudtam tőle, hogy az unikornisok az Aranykor idején Atlantiszon éltek, és az emberek - őrangyalaikhoz hasonlóan - kapcsolatba tudtak lépni velük. Sajnos azonban idővel Atlantisz rezgésszáma annyira lecsökkent, hogy az unikornisok már nem tudtak ilyen alacsony frekvenciára leereszkedni, ezért ezek a csodálatos lények inkább visszahúzódtak. Évekkel ezelőtt, amikor az angyalok is megkértek, hogy írjak róluk, elmondták, hogy ők a Forrás irányítása alatt özönlötték el a Földet, hogy öntudatra ébresszék az embereket, és segítsék a bolygónk felemelkedését. Azon töprengtem, hogy vajon nem ugyanez-e a helyzet az unikornisokkal is. Az unikornis azonnal válaszolt, hogy újbóli megjelenésük válasz az emberiség segélykérésére. Elmondta, hogy mostanra az emberek elegendő hányada emelkedett a megfelelően magas rezgésszámra, lehetővé téve ezzel az unikornisok visszatérését, akik világosságot hoznak azok számára, akik már erre felkészültek. Az unikornisok megtisztítanak minket, felébresztve így isteni énünk ártatlanságát, amelyet már isteni szikrává válásunk óta magunkban hordozunk. Arra emlékeztetnek bennünket, hogy kik is vagyunk valójában."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!