SZÉPIRODALOM / Olasz irodalom kategória termékei
A famászó báró kalandjai

: A famászó báró kalandjai

Fordító:

Illusztrátor:

Kiadás:

Budapest, 1986

Kiadó:

Móra Ferenc Könyvkiadó

Kategóriák:

Olasz irodalom Regény, elbeszélés Ifjúsági

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

189 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9631136256

tartalom:

"1767. június 15-ét írtunk, amikor testvérbátyám, Cosimo Piovasco di Rondó utoljára volt köztünk. Csigalevest, csigasültet és egyéb csigafogásokat tálaltak föl nekünk. Cosimo nem akart megérinteni egyetlen csigaházat sem. - Egyetek, különben tüstént bezárunk benneteket a szobácskátokba! - fenyegetődzött atyánk. - Nem, és csak azért sem! - csattant föl Cosimo, és eltaszította maga elől a tányért. - Takarodj az asztaltól! - förmedt rá atyánk. Cosimo kifutott a kertbe. Fölmászott egy vastag ág villa alakú végéig, ahol kényelmesen elhelyezkedett: ott leült, lábát lógázta, keresztbe fonta karját, kezét hóna alá dugta, s háromszögletű kalpagját homlokába húzva, hátravetette fejét. Atyánk kihajolt az ablakból, és feléje süvöltötte: - No, majd számolunk, csak gyere le onnan! - Én pedig nem megyek le soha többé! - rikkantotta vissza a bátyám! Hogy telt s múlt élete a lombkoronák világában, micsoda kalandok vártak rá a fatetőkön, erről szól ez a kitűnő regény, amelyet Italo Calvino írt az ifjúságnak, hasonló című, világhírű remekműve alapján."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!