SZÉPIRODALOM / Olasz irodalom kategória termékei
A lagúnákon; Érzelem

, : A lagúnákon; Érzelem

Kiadás:

Budapest, 1999

Kiadó:

Eötvös József Könyvkiadó

Kategóriák:

Olasz irodalom Regény, elbeszélés

Nyelv:

Magyar

Sorozat:

Eötvös Klasszikusok

Terjedelem:

86 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9639024813

tartalom:

˝Velencében, a lagúnák és a szerelmesek romantikus városában, az olasz nemzeti szabadságküzdelmek hősi korszakában játszódnak e drámai feszültségű, megrázó erejű történetek. Hőseiket végletes és végzetes szenvedélyek űzik egymás felé és ellen: szabadságvágy, szerelem, érzékiség, féltékenység, bosszúvágy, gyűlölet. Vörös és fekete színekkel festenek elénk felejthetetlen arcképeket, egyszersmind lenyűgöző korképet. A nagy eszmékért és érzelmekért lelkesedő olvasók éppúgy gyönyörűséget találnak bennük, mint a lélegzetelállítóan izgalmas kalandok kedvelői. Az Érzelem Luchino Visconti méltán világsikerű filmjének "alapműve", egy szerelemféltő asszony szörnyű bosszújának tragikus históriája. A lagúnákon egy olasz honleány és egy, az osztrák hadseregben szolgáló magyar katonatiszt szerelmének regénye, a szabadságukért harcoló népek testvériségét példázza.˝

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!