SZÉPIRODALOM / Olasz irodalom kategória termékei
Az óra

: Az óra

Fordító:

Kiadás:

Budapest, 1966

Kiadó:

Magvető Kiadó

Kategóriák:

Olasz irodalom Regény, elbeszélés

Nyelv:

Magyar

Sorozat:

Világkönyvtár

Terjedelem:

383 p.

Kötésmód:

egészvászon

tartalom:

A színhely: Olaszország, idő: 1945 ősze. Az időben és térben hol kiszélesedő, hol összehúzódó írói világot három nap szorosabb kronológiája foglalja mégis egységes keretbe. S e keret maga is jelképes értelmet kap az idő állandóságát és változandóságát megtestesítő órában. Az író órájában, amely az első napon eltörik. Az író - tehát a rendezettség, a beosztás - nélküli három nap folyamán az íróval együtt megjárjuk Róma "köreit": a nyomortelepektől a miniszterelnök sajtófogadásáig jelen vagyunk vitákon munkásokkal, politikusokkal, újságírókkal, és összeakadunk római, nápolyi kisemberekkel, hétköznapi járókelőkkel. Megéljük azt a történelmi pillanatot, amelyben az ellenállás nagy élményeit szürkíteni kezdik a mindennapok. Válságba fordul Itália, s ki tudja, sorsa merre vezet tovább?

Állapot:

használt, de jó állapot

Ár:

500 Ft helyett -40% 300 Ftrendelhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!