SZÉPIRODALOM / Olasz irodalom kategória termékei
Bűntény a Kecskeszigeten. Mai olasz drámák

Bűntény a Kecskeszigeten. Mai olasz drámák

Szerkesztő:

Kiadás:

Budapest, 1977

Kiadó:

Európa Könyvkiadó

Kategóriák:

Olasz irodalom Dráma

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

510 p.

Kötésmód:

egészvászon

ISBN:

9630710420

tartalom:

˝A XX. századi olasz színház korszakos jelentőségű alakja, legnagyobb mestere kétségtelenül Pirandello. Alkotásai önálló kötetbe kívánkoznak, ezért kellett kihagynunk ebből a válogatásból. Hatása, nyugtalan, kísérletező szelleme azonban fel-felvillan utódai, a mai olasz drámaírók legjobb darabjaiban is, akik szintén a lét és látszat, arc és álarc, játék és valóság egységében-ellentétében gondolkoznak. Rosso di San Secondótól, Ugo Bettitől a népi commedia dell'artét megújító Eduardo De Filippón át Moraviáig, Pariséig, Natalia Ginzburgig vagy Aldo Nicolajig ez a folytonosan újjászülető, régi forrásokból is merítő, s új, friss forrásokat is fakasztó színműirodalom merész művészi igénnyel, kérlelhetetlen kritikával, sok humorral, iróniával s mindig izgalmasan vall a mai emberről, korunk polgári társadalmáról.˝

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!