SZÉPIRODALOM / Olasz irodalom kategória termékei
Fény a sikátor fölött

: Fény a sikátor fölött

Kiadás:

Budapest, 1958

Kiadó:

Európa Könyvkiadó

Kategóriák:

Olasz irodalom Regény, elbeszélés

Nyelv:

Magyar

Sorozat:

Modern Könyvtár

Terjedelem:

193 p.

Kötésmód:

papír

tartalom:

A Nap utcai dohos, penészes, málladozó bérház lakóiról szól Bonfanti kisregénye, a kedves, öreg foltozó vargáról, a hazudozó, kicsit szélhámos borbélyról, a termetes, katonás mosónőről, aki egész életében azért gürcöl, hogy a lányát kitaníthassa, a vasalónőről, aki mindig új reménnyel veszi elő és alakítja át menyasszonyi ruháját, de a vőlegényei mindig otthagyják, a bölcs nyugdíjas tanítóról, aki első osztályú temetésre gyűjt, ha életében nem menekülhetett a nyomorúságtól, legalább holtában meneküljön, és a Vörösről, a kedves kis csitriről, aki olyan korán érik keserű felnőtté, olyanokról, akik valamiképpen mind szerencsétlenek, akik boldogok lehetnének, de "a nyomor rágja a szívüket". Az írónő megejtő lírával mutatja meg, hogy a nyomorúságos bérkaszárnya lakói az apró civakodásokon, ellenségeskedéseken túl milyen mély emberi szolidaritással ragaszkodnak egymáshoz, s ez az összetartozás ragyogja be meleg fénnyel a regény sötét képeit.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!