SZÉPIRODALOM / Olasz irodalom kategória termékei
Férjnek lenni mesterség

: Férjnek lenni mesterség

Fordító:

Kiadás:

Budapest,

Kiadó:

Grill Károly Könyvkiadóvállalata

Kategóriák:

Olasz irodalom Regény, elbeszélés

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

288 p.

Kötésmód:

egészvászon

tartalom:

Don Giovanni és donna Giovanna valóban pompás, modern emberpár. Éppen most hagyják el együtt lakásukat. Don Giovanni ma este későn fog hazatérni. Donna Giovannának viszont holnap reggel korán kell elmennie hazulról. Mint rendesen, különböző időben és különböző helyen fognak ebédelni. Az asszony ott, ahol szeszélyeinek, társadalmi kötelezettségeinek legjobban megfelel, a férfi pedig ott, ahol súlyos vagy kevésbé súlyos elfoglaltságai lehetővé teszik számára. Pár perc múlva Rolls-Royce-uk megáll a club kapuja előtt, don Giovanni kiszáll a kocsiból, máris elválnak. Meleg kézszorítással vesznek búcsút egymástól, mint őszinte jóbarátok. Csak tizennyolc óra múlva találkoznak újból, másnap este hétkor, odahaza, a vacsoraasztalnál. Az asszony fényes estélyi ruhában, szépsége teljes pompájában tündökölve, a férfi feketében, fáradhatatlan, hódító mosolyával. És újból meleg kézszorítással üdvözlik egymást, mint igaz jóbarátok, akik minden este ugyanabban a penzióban vacsoráznak. S látják egymást, a nélkül, hogy egymásra néznének, kérdéseket tesznek fel, de a válasz már nem érdekli őket.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!