SZÉPIRODALOM / Olasz irodalom kategória termékei
Ház a domboldalon

: Ház a domboldalon

Kiadás:

Budapest, 1980

Kiadó:

Magvető Kiadó

Kategóriák:

Olasz irodalom Regény, elbeszélés

Nyelv:

Magyar

Sorozat:

Világkönyvtár

Terjedelem:

370 p.

Kötésmód:

egészvászon

ISBN:

9632713664

tartalom:

˝Már régebben is úgy emlegettük a dombot, mint ahogy a tengerről vagy az erdőről beszél az ember. Esténként oda jártam haza a sötétedő városból; a domb az én számomra nem valamilyen helyet jelentett, hanem a dolgok bizonyos arculatát, egy életformát. Például, semmi különbséget nem éreztem közte és azok között a régi dombok között, amelyeken egykor gyermekként játszottam, s ahol most is élek: girbe-gurba, hepehupás táj, művelt is, vad is egyszerre, a tájat keresztül-kasul szeldeső utak, árnyas sétányok, vízmosások. Esténként úgy mentem fel a dombra, mintha én is a légiriadók üvöltő rettenete elől menekülnék. Az utakon nyüzsgött a sok ember, a sok szegény, akik éjszakára kimenekültek a városból, s inkább a szabad ég alatt aludtak. Vitték magukkal a matracot, biciklire kötve vagy a vállukon, s zajongtak, vitatkoztak, makacsul, hiszékenyen, s közben megfeledkeztek a bajukról.˝

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!